Általános termékek

Classic Clean

KÉTFÁZISÚ SZEMFESTÉK LEMOSÓ

Kíméletes, olaj alapú, 2 fázisú smink eltávolító, mely alaposan tisztítja a szem területét, miközben a bőrt ápolja. Eltávolítja még a vízálló szem- és ajak sminket is.

VÁSÁRLÁS

LETISZTÍTÓ GÉL & TONIK normál bőrre

A tisztító gél tengeri nyomelemekkel és ásványi anyagokkal gazdagított a normál bőr gyors és hatékony tisztításához. Kellemes, gyümölcsös illatú, puha és tiszta bőrt eredményez, anélkül, hogy kiszárítaná azt. A tonik tisztítás után helyreállítja a bőr pH egyensúlyát, hogy megvédje a bőrt a kiszáradástól, így használata ajánlott.

VÁSÁRLÁS

LETISZTÍTÓ TEJ & TONIK érzékeny bőrre

Gyengéd tisztító tej erősen érzékeny bőrre. Illatmentes és különösen jól tolerálja a bőr. Alaposan tisztítja és hatékonyan eltávolítja a sminket és a szennyeződést. A tonik megakadályozza az irritációt és helyreállítja a bőr természetes ph-értékét. Illatmentes, mesterséges színezéket és alkoholt nem tartalmaz, így használata a különösen érzékeny bőrre is tökéletes.

VÁSÁRLÁS

PEELING KORONGOK NAPI BŐRTISZTÍTÁSHOZ

Az AHA Peeling korongok lágy AHA savval vannak átitatva, melyek enyhén eltávolítják az elhalt hámsejteket, finomítják és hidratálják a bőrt – fényes, szép arcszínt biztosítanak. Használatával finomodnak a pórusok, a bőrt simává és sugárzóvá varázsolja. Rendszeres használata javítja a foltok erősségét, eltávolítja a fekete fejű kis komedókat, megelőzi a pattanások, noduszok kialakulását.

VÁSÁRLÁS