Cosmeceutical

Redness Control

Redness Control

BŐRÁPOLÁSI KONCEPCIÓ A KIPIROSODÁSRA HAJLAMOS ROZÁCEÁS BŐR ÁPOLÁSÁRA

A REDNESS CONTROL vonalban a tengeri ásványi anyagokat egy nagyon hatékony gyógynövény komplexummal kombinálják, amely hosszú távon csökkenti a vörösséget, és megakadályozza a látható hajszélér tágulatok megjelenését. A szúrós csodabogyó és a vadgesztenye erősíti és stabilizálja a hajszálereket. Az édesgyökér és a CENTELLA (ázsiai köldökfű) kivonatai antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásúak. A körömvirág kivonat megnyugtatja a bőrt, rugalmassá és puhává teszi azt. Ezeken a gyógynövényeken kívül az élesztőkivonat megakadályozza az irritációt és erősíti a bőr természetes védőrétegét.

KÖNNYŰ KRÉM

A krém finom illatú, kellemesen könnyű textúrája nagyon gyorsan felszívódik, különösen alkalmas zsíros bőrre és a gyenge kapilárisokkal rendelkező kombinált bőr ápolására. Feszesítő hatása van, amely erősíti a kapillárisokat és csökkenti a vörösséget. Az arcszín láthatóan nyugodtabb és egyenletesebbé válik.

VÁSÁRLÁS

KÖZEPES KRÉM

Ez a bársonyos krém csökkenti a vörösséget és erősíti a kapillárisokat. Táplálja és erősíti a normál és száraz bőrt, és intenzív hidratáló hatást biztosít. Ennek eredményeként az arcszín egységesebb színű és láthatóan nyugodtabbá válik.

VÁSÁRLÁS

GAZDAG KRÉM

Ez a gazdag krém elősegíti a nagyon igénybe vett, száraz bőr regenerálódását, erősíti és növeli a rugalmasságát. Csökkenti a bőrpírt és az irritációt, védi a bőrt, frissebb, vonzóbb megjelenést biztosít. Mivel a krém nagyon gazdag lipidekben, hideg időben védőkrémként is szolgál. Éjszakai krémnek is ideális.

VÁSÁRLÁS

MASZK

Ez a lágy krém maszk intenzív ápolást biztosít a kuperózára hajlamos bőr számára. Segíti az kipirosodott, irritált bőrt, hogy kiegyensúlyozottá váljon. hatékonyan enyhíti az irritációt, nyugtat. Gyógyító krétát tartalmaz Rügen szigetéről, amely támogatja az 5- fűszernövények gyulladáscsökkentő és regeneratív hatását, illetve felgyorsítja az anyagcserét.

VÁSÁRLÁS

PIPETTÁS KONCENTRÁTUM

Ez a könnyű, olajmentes koncentrátum aktív összetevőkkel könnyen kombinálható a REDNESS CONTROL kollekció más termékeivel vagy bármely más DALTON termékcsaláddal. Vigyen fel néhány cseppet az arc érintett területére. A hatóanyagok stabilizálják, összehúzzák a kapillárisokat, csökkentik a vörösséget és gyulladáscsökkentő hatást fejtenek ki.

VÁSÁRLÁS

ANTI-AGING SZÉRUM

Ez az intenzív szérum Celumer Marine formulát tartalmaz mely jótékony hatással van az érett, de rozáceára hajlamos bőr ápolására. Egyedülálló öregedésgátló hatássát kimutatták, így egyszerre csökkenti a ráncokat, valamint a bőrpírt. A szérumot egy kevés csillogó pigmentel gazdagították mely lágy fény hatást biztosít az arcnak.

VÁSÁRLÁS