Cosmeceutical

Natural Correcteur

Natural Correcteur

BŐRÁPOLÁSI KONCEPCIÓ SÉRÜLT ÉS HIPERKERATÓZISRA HAJLAMOS BŐR ÁPOLÁSÁRA

A NATURAL CORRECTEUR vonal egy kozmetikai koncepció sérült bőrre illetve az esetleges hegek kezelésére. Az A, C, E vitamin-komplex megalapozott hatékonyságán alapul, nyugtató összetevőkkel és értékes lipidekkel kombinálva. Az A-vitamin (retinol) segíti a bőr természetes regenerálódási folyamatát, és lágyítja a hegek rugalmasságát. Megelőzés céljábó kiválló a striák ellen is.

A C-vitamin védi a sejteket és különösen a kollagén rostokat, amelyek termelődése rendkívül csökkentett hegek képződését követően. Az E-vitamin, egy erős szabadgyök fogó, támogatja a bőr gyengített barrierjét a negatív környezeti hatások és az oxidatív stressz ellen. Az értékes lipidek segítségével pedig csökkenthető a bőr vízvesztése.

24H ÁPOLÓ KRÉM

24 órás ápoló krém az A, C, E vitaminokkal a stresszes, hiperkeratózisra hajlamos bőr regenerálására és védelmére, a hegek kezelésére.

VÁSÁRLÁS

"M" ÁPOLÓ KRÉM

Gazdag ápoló krém A, vitaminokkal a stresszes, hiperkeratózisra hajlamos bőr regenerálására és védelmére, a hegek kezelésére. Hideg időszakban védőkrémként is tökéletesen ápolja bőrét.

VÁSÁRLÁS

KRÉM MASZK

Lágy krém maszk a hiperkeratózisra hajlamos bőr ápolására és a hegek kezelésére.

VÁSÁRLÁS

BŐRMEGÚJÍTÓ, RESTRUKTURÁLÓ SZÉRUM

Restrukturáló szérum sérült, hiperkeratózisra regenerálására, a hegek kezelésére. Támogatja az egészséges barrier kialakulását.

VÁSÁRLÁS

AMPULLA

Gazdag hatóanyag-koncentrátum tápláló olajokkal. Csökkenti a megvastagodott hegek megjelenését, táplálja a sérült bőr regenerálódását.

VÁSÁRLÁS

TESTÁPOLÓ

Regenerativ testápoló emúlzió A, C, E- vitaminokkal a mindig lágy és puha bőrért.

VÁSÁRLÁS

TEST ÉS MASSZÁZS OLAJ

Hidrofil test és masszázsolaj A, C, E vitaminokkal a sérült bőr regenerálására és a hegek kezelésére. Ideális a terhességi striák megelőzésére.

VÁSÁRLÁS