Anti-Aging

Q10

TANULMÁNYOK

A tanulmányok bebizonyították, hogy a bőr energiaszintje 90% -kal magasabb, mint a normál, mindössze két órával a Q10 termék alkalmazása után.

A tanulmányok In vitro vizsgálattal történt fibroblasztokkal. Megnövekedett ATP szintézis a Q10 hozzáadását követően az idő függvényében, a Q10 nélküli kontroll közeggel szemben.

Q10

BŐRÁPOLÁSI KONCEPCIÓ A RAGYOÓBB ÉS VITALIZÁLTABB BŐRÉRT

A Celumer Marine Extract és a Q10, mint a sejtképződést elősegítő természetes koenzim kombinációjának köszönhetően ez a bőrápoló vonal nagyobb ragyogást és vitalitást biztosít bőrének, ugyanakkor védi a bőrsejteket a szabad gyökök ellen, hogy megelőzze a bőr korai öregedését

KRÉM

A tápláló, jojobaolajjal ellátott krém a fáradt és feszült bőrnek biztosítja a szükséges lipideket és hosszú távú nedvességgel látja el. Amikor a krém a bőrbe kerül, a Q10 gyöngy aktiválódik, és a hatóanyagok felszívódnak. Megnövekszik a sejtek vitalitása és a bőrsejtek védelme. A bőr igényeitől, az évszaktól és az éghajlattól függően válthat a krém és az emulzió között. A hatóanyagok koncentrációjamindkét termékbenazonos.

VÁSÁRLÁS

EMULZIÓ

Az emulzió a krém könnyedebb alternatívája. Erősítő, krémes, lipidekkel és nedvességgel látja el a bőrt, hogy az ismét ragyogó és feszes legyen. A kis piros Q10 gyöngyök teljes mértékben kifejtik hatásukat amint bemaszírozzuk a bőrbe. A bőr igényeitől, az évszaktól és az éghajlattól függően válthat a krém és az emulzió között. A hatóanyagok koncentrációja mindkét termékben azonos.

VÁSÁRLÁS

SZÉRUM

Ez a gél szérum megfelelő alapot nyújt a szomjas bőrre, hidratálja és a Q10 koenzim biztosítja a sejtvédelmet. A Q10 gyöngyök elősegítik a sejtek megújúlását és intenzíven táplálja a bőr mélyebb rétegeit is. A szérum fokozza a krém és az emulzió hatását, és a többi termék vitalizáló tulajdonságait erősíti.

VÁSÁRLÁS

SZEM ÉS SZÁJKÖRNYÉK ÁPOLÓ KRÉM

Egy csepp frissítő szemkrém elegendő ahhoz, hogy bőséges Q10-el, E- vitaminnal és nedvességgel lássa el az érzékeny, vékony szem körüli bőrt. Az apró ráncok láthatóan lecsökkennek, a szem kontúrja finomodik és bőre visszanyerheti friss, dinamikus megjelenését.

VÁSÁRLÁS

MASZK

Ez a frissítő krémes maszk kellemes érzetet biztosít, könnyen alkalmazható. Feszesíti a laza bőrt, tápláló mandula olajat, olíva olajat és E vitamint tartalmaz ezáltal táplálja és feltölti a bőr nedvességtartalmát. A Q10 javítja a sejtvédelmet és fokozza a sejtek anyagcseréjét.

VÁSÁRLÁS

AMPULLA

Ez az ampulla intenzíven táplálja a sejteket és energiával látja el. Az aktív összetevők frissítő koncentrációi gyorsan felszívódnak, ahol elérik a teljes vitalizáló hatását, így a fakó bőr újra energetizált, friss és sugárzó lesz.

VÁSÁRLÁS