BŐRÁPOLÁS

Image

Image

Image

A Dalton termékcsalád

Öregedésgátlók

A legkiválóbb anti-aging hatásmechanizmusokat kínáljuk a kizárólagos Celumer Marine kivonatunkkal, amely kiemelkedő természetes összetevőkből áll: tengervíz, osztriga, algák, kagylóhéj, plankton és kaviár. Ez a szabadalmazott, bizonyítottan öregedésgátló hatású, anti-aging formula minden olyan bőrtípusra megfelelő megoldást nyújt, melyek különleges ápolást igényelnek az idő múlásával szemben.

Cosmeceuticals

Minden bőrprobléma esetén a legmegfelelőbb megoldást kínáljuk. Magas tolerálhatóság, természetes összetevők és számos vizsgálati kísérlet, amely bizonyítja a bőrre gyakorolt lenyűgöző, javító és ápoló hatást.

Univerzális termékek

Ezek a termékek valódi "all-rounders" termékek, és alkalmasak minden bőrtípusra. A DALTON összes kollekciójával kombinálhatók az egyedi bőrápoló rutinok kialakításához. Az arcápolás, testápolás illetve a kéz és láb ápolás szegmensekben az univerzális ápolási termékek széles választékát kínáljuk.

Különleges szalonkezelések

Az egyéni kezelések nagyszerű pihentető pillanatokat kínálnak, és igazi tengeri fuvallattal varázsolják bőrét friss, üde és fiatalos megjelenésűvé, akár egy pihentető tengerparti pihenés. Élvezze az egyéni, személyre szabott kezeléseinket az Ön bőrtípushoz igazítva.

Image

MARINE MINERALS

A tenger ereje...

A tenger több millió évvel ezelőtt optimális környezetet teremtett az élet kialakulásához, és ez által az embernek is. Tengeri örökségünk a mai napig nyilvánvaló, hiszen a tengervíz ásványi anyag összetétele csodálatos hasonlóságot mutat a vérplazmával és a nyirokfolyadékkal. Ezeket az összefüggéseket már a 20. század elején felfedezték, és még ma is nagyon fontosak tartják a kozmetika világában.

A tengervízben található nyomelemek és ásványi sók keveréke jól ismert a testünk számára, éppen ezért rendkívül jól felszívódnak, bőrünk hihetetlenül jó befogadóvá válik velük szemben. Ez a természetes mechanizmus megkönnyíti a létfontosságú anyagok felszívódását a bőr mélyebb rétegébe. Az alapelv ismerete, termékfilozófiánk alapja: DALTON Marine Cosmetics - a tenger ihlette.

Tengeri ásványok, többek között:
  • Nátrium
  • Kálium
  • Hidrokarbonát
  • Kálcium
  • Magnézium

Celumer Marine Extract

Anti-aging tökéletesen

Image

A Celumer Marine Extract az öregedésgátló kozmetikumok alapja. A legjobb tengeri hatóanyagokat a legmagasabb színvonalú egyedi összetételben egyesíti. A tengeri kozmetikumok területén szerzett sokéves tapasztalat és a legújabb tudományos eredmények alapján 40 év után megalkottuk a Celumer Marine Extract formulát, és ez egy fantasztikus lehetőség számunkra! A Celumer Marine Extract hat interaktív hatóanyagot tartalmaz a bőr fiatalítására, táplálására és védelmére. Kiemelkedő természetes összetevőkből áll mint a tengervíz, osztriga, algák, kagylóhéj, plankton és kaviár. Ez a szabadalmazott, bizonyítottan öregedésgátló hatású, anti-aging formula minden olyan bőrtípusra megfelelő megoldást nyújt, melyek különleges ápolást igényelnek az idő múlásával szemben.

A tengeri ásványi anyagokat öt különleges tengeri hatóanyaggal kombinálják, hogy holisztikus összetételűvé váljanak. A Celumer Marine Extract formula biztosítja a sejtek számára a LÉTFONTOSSÁGÚ ANYAGOKBÓL ÁLLÓ TERMÉSZETES TÁPLÁLÉKOT, hogy táplálja és védje a bőrt. A fiatalító hatása tudományosan bizonyított.

Egy független biofizikai és bőrgyógyászatilag ellenőrzött tanulmány * bizonyítja, hogy a Celumer Marine Extract mindössze négy hét alatt éri el a következőket:

  • A hialuronsav 48%-os növekedése, a bőr nedvesség tartalmának többszörös fokozása érdekében. A bőr feszes és rugalmas.
  • A kollagén 43%-os növekedéseakötőszövetintenzív erősödéséhez. A bőr feszesebb és fiatalosabb.
  • A sejt aktivitás 19%-os növekedése, a jobb sejt metabolizmushoz. A bőr vitalizálódik és felfrissül.
  • A megerősödött sejtek miatt az UV védelem 17%-os fokozott növekedést mutatott, csökkentvén az oxidatív stresszt és a bőr korai öregedését.

A résztvevők 47 és 62 év közöttiek. A Celumer Marine Extract alkalmazása naponta kétszer négy hétig történt. A vizsgálati minták a kezeletlen kontrollhoz képesti eltérést mutatják. A vizsgálatot in vivo végezzük.

 

Az aktivitás elve: A Beauty Cellumer Extract formulánk négy fázisa

1. Fázis: AKTIVITÁS & MÉREGTELENÍTÉS

Serkentik a sejtek metabolizmusát így a káros anyagok eltávolítása a sejtekből fokozódik.

2. Fázis: SZÁLLÍTÁS & VÉDELEM

Az egészséges bőr megjelenéséhez...
A vitalizáló anyagok felszívódása biztosítottá vált, ami a bőr védőrétegének erősödéséhez és természetes immunrendszerének megerősítéséhez vezet.

Fázis 3: SEJT KOMMUNIKÁCIÓ & SEJTEK EGYENSÚLYBA KERÜLÉSE

A bőr egyenletes és kiegyensúlyozott megjelenése. A megnövekedett sejt kommunikáció optimális tápanyagellátást eredményez a bőr számára. A sejt és a környezet most egyensúlyban van. A hiányosságokat hatékonyabban képes javítani.

Fázis 4: REGENERÁCIÓ & SEJTMEGÚJULÁS

A bőr egészséges, fiatalos és vitalizáltá válik. A bőrsejtek megkezdik regenerációs folyamataikat. Képesek megelőzően védeni magukat a szélsőséges terhelés következményei ellen, és ezzel egyidejűleg megnövekedett mennyiségű egészséges, új sejtet termelni.

A Celumer Marine Extract formula szabadalmazott ismerete a DALTON MARINE COSMETICS-nak. Rendkívüli fiatalító hatásának köszönhetően a kivonat minden DALTON öregedésgátló termékben megtalálható.

Bőrápolási rutin

A sugárzóan szép bőrért

Image

1. Letisztítás

Válasszon egy olyan bőrtisztító terméket, amely megfelel az Ön bőr típusának. A tisztítás elengedhetetlen minden jó bőrápoláshoz, fontos a szennyeződések eltávolítása, hogy előkészítse a bőrt a további termékek hatékonyabb felszívódására.

2. Bőrmegújítás

Az enzimekkel, alfa-hidroxi savakkal (AHA savak) vagy finom granulátumokkal rendelkező peelingek elősegítik a bőrmegújítást. Használlja hetente egyszer vagy kétszer, hogy a bőre friss és befogadóbb legyen a hatóanyagokkal szembe. A hámlasztás segít a pórusok finomításában, a kis ráncok és pigmentációs rendellenességek, sőt hegek csökkentésében is.

3. Tonizálás

A toniknak két fontos funkciója van,többek között: -a tisztítás után a bőrön maradt maradékok eltávolítása,a bőr hidratálása és PH-nak vissza állítása, illetve a későbbi termékek hatékonyságának növelése. A fentiek mellett erősíti a bőr savköpenyét is.

4. Lemosandó és lapmaszkok

A lemosható maszkjainkkal nagyon látványos eredményt fog elérni rövid idő alatt. Tökéletesek a bőr intenzív ápolásához, csodálatos hatással a bőr mélyebb rétegeiben is. Akalmazzuk a letisztított és peelingelt arcon, hagyjuk hatni és lemosni ráérünk később.

5. Intenzív ápolás

Ampullák, szérumok és koncentrátumok. Erőssen koncentrált, mélyen beszívódó hatóanyagok, melyek biztosítják az intenzív táplálását a bőrnek. Használja hatás növelés érdekében vagy egyéb speciális igény szerint.

6. Felszívódó krém maszkok

A krém maszkokat használja heti egy-két alkalommal, amennyiben szeretné bőrét kicsit feltúrbózni, vagy esetleg különleges eseményre készül. Miután felhelyezte a krém maszkot hagyja a bőrén mindaddig míg szinte teljesen beszívódik, a maradékot egy nedves vatta koronggal távolítsa el.

7. Krémek & Emulziók

Annak érdekében, hogy bőrre jól védett és táplált legyen, használjon bőrtípusának megfelelő szemkörnyék ápolót, krémet vagy emulziót annak függvényében milyen bőrtípusa van. Évszaktól és hőmérséklettől függően választhat krémet vagy  emulziót, a hatóanyag koncentráció mindkét termékben azonos.

8. Testápolás

Válogasson a különböző testápolási termékeink és az intenzív anti-cellulit koncentrátumunk közül, hogy elnyerje vágyott sima és feszes bőrét. Használja őket naponta, vagy ahogy szükségesnek érzi. Testápolási vonalunk által az Ön bőre fiatalos, feszes és vonzó lesz.