Anti-Aging

Regenerant

MEGERŐSÍTŐ HATÁS

 

27% találta a bőrét rugalmasabbnak

 

28% találta a bőrét feszesebbnek

 

41% találta a bőrét ránctalanabbnak

Vizsgálati terv: 20, 55 és 64 év közötti vizsgálati személy. Alkalmazása a belső alkarra reggel és este három hónapig, placebo kontroll alatt.

Regenerant

BŐRPOLÁSI KONCEPCIÓ A BŐR ÉS A SEJTMEMBRÁN REGENERÁLÁSÁÉRT

A REGENERANT vonal a kollagén stimuláló és a sejtfal erősítő Celumer Marine Extract* kivonat mellett, szója kivonattal gazdagodik. Az eredmény egy regenerált, megerősödött sejt, és egészséges bőr.

KRÉM/EMULZIÓ

A gazdag krém értékes lipideket és szójabab kivonatot tartalmaz, amely segít megújítani és regenerálni a bőrsejteket, növeli a kollagén termelődést. Az emulzió könnyebb textúrájú, és leginkább nappali krémként használható. Gyorsan felszívódik, és a szójabab kivonatának köszönhetően stimulálja a bőr saját regeneratív képességeit. A bőr igényeitől, az évszaktól illetve az éghajlattól függően válthat a krém és az emulzió között. A hatóanyagok koncentrációja mindkét termékben azonos.

VÁSÁRLÁS

SZEM ÉS SZÁJKÖRNYÉK ÁPOLÓ KRÉM

A lágy SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ KRÉM stimulálja a sejtek regenerálódását az érzékeny szemkörnyéken, ahol a bőr vékonyabb és sebezhetőbb. Gyorsan felszívódik, és a finom ráncok eltűnnek. Kombináltan a négy REGENERANT termékünk tökéletes bőrápoló megoldást kínál a stresszes bőrre.

VÁSÁRLÁS

PIPETTÁS KONCENTRÁTUM

A koncentrátum értékes, mélyen behatoló szójafehérjékkel látja el a bőrt, hogy felgyorsítsa a sejtek megújulását, javítsa a bőr védőrétegét és fokozza a feszességét. A lecitin és az izoflavon nagy hatóanyag-tartalma miatt végső soron a többi REGENERANT termék bőrápolási előnyeit növeli.

VÁSÁRLÁS