Anti-Aging

Oyster

Pórusfinomító és mattító hatású bőrápoló vonal

Az OYSTER vonalunk a Celumer Marine Extract kivonata mellett egy extra adag osztriga, osztriga héj és vad pisztácia olajjal gazdagodik, hogy finomítsa a pórusokat és elősegítse a matt hatás elérését. Különösen alkalmas tág pórusokra és kombinált bőr ápolására.

Regenerant

BŐRPOLÁSI KONCEPCIÓ A BŐR ÉS A SEJTMEMBRÁN REGENERÁLÁSÁÉRT

A REGENERANT vonal a kollagén stimuláló és a sejtfal erősítő Celumer Marine Extract* kivonat mellett, szója kivonattal gazdagodik. Az eredmény egy regenerált, megerősödött sejt, és egészséges bőr.

Q10

BŐRÁPOLÁSI KONCEPCIÓ A RAGYOÓBB ÉS VITALIZÁLTABB BŐRÉRT

A Celumer Marine Extract és a Q10, mint a sejtképződést elősegítő természetes koenzim kombinációjának köszönhetően ez a bőrápoló vonal nagyobb ragyogást és vitalitást biztosít bőrének, ugyanakkor védi a bőrsejteket a szabad gyökök ellen, hogy megelőzze a bőr korai öregedését

Hyaluronic Urea

BŐRÁPOLÁSI KONCEPCIÓ AZ AZONNALI ÉS HOSSZANTARTÓ HIDRATÁLÁSÉRT

A HYALURONIC UREA vonal tartalmazza a Celumer Marine Extract formulát, hialuronsavat és ureát. Intenzíven hidratáló hatóanyagaival hozzájárúlnak a feszes és hidratált bőr eléréséhez. Különösen alkalmas a száraz és vízhiányos bőr ápolására.

Soul

INSPIRÁLÓ BŐRÁPOLÁSI KONCEPCIÓ MELY TÖBB WELLNESS ÉS SZÉPSÉG ÉLMÉNYT NYÚJT ÖNNEK BŐRÁPOLÁSA ALATT

A SOUL kollekció egy inspiráló bőrápoló koncepció, amely a bőrt és a lelket egyaránt ápolja és a legkiválóbb hatóanyagokkal tölti fel kelettől-nyugatig.

Extreme Lift

BŐRÁPOLÁSI KONCEPCIÓ AZ AZONNAL LÁTHATÓ RÁNCTALANÍTÓ HATÁSÉRT

Az EXTREME LIFT vonalunk a Celumer Marine Extract formula mellett Jambú Extract-tal gazdagított, mely növényi kivonat enyhe izomlazító hatásának köszönhetően hatást gyakorol at arc imikai ráncaira.

A vonal egyéb gazdag hatóanyagai feltöltik és simítják a ráncokat , mélységüket csökkentik.

S.E.A. - Skin Essential Activator

LUXUS BŐRÁPOLÁSI KONCEPCIÓ AZ ŐSSEJT VÉDELMÉRE ÉS STIMULÁLÁSÁRA

A Crambe Maritima tengeri növényi kivonata rendkívül hatékony védelmet nyújt az emberi bőr őssejtjei számára, ösztönzi az új és friss sejtek képződését, valamint a kollagén szintézisét.

Deep Sea

FÉRFI BŐRÁPOLÁSI KONCEPCIÓ A BŐR HATÁSOS ÉS MÉLY TÁPLÁLÁSÁRA

A DEEP SEA vonalunk a Celumer Marine Extract-t tartalmazza, mely intenzíven hidratál, táplál és feszesít. A kék alga- és a mélytengeri víz kiegészíti a fenti formulát a tökéletes hatás érdekébe.