Anti-Aging

S.E.A. - Skin Essential Activator

S.E.A. - Skin Essential Activator

LUXUS BŐRÁPOLÁSI KONCEPCIÓ AZ ÖSSEJT VÉDELMÉRE ÉS STIMULÁLÁSÁRA

A Crambe Maritima tengeri növényi kivonata rendkívül hatékony védelmet nyújt az emberi bőr őssejtjei számára, ösztönzi az új és friss sejtek képződését, valamint a kollagén szintézisét.

Az S.E.A. termékei fokozott ránctalanító és feltőltő hatásuk miatt ajánlottak az érett bőr ápolására, illetve elő és utókezelő bőrápolásként pre- és posztoperatív szépészeti beavatkazások esetén is.

Fenntartható, szisztematikus öregedésgátló kezelés – a S.E.A. hatás!

KRÉM/EMULZIÓ

A selymes krém ideális érett bőrre, melynek erős bőrápoló rendszerre van szüksége. A Celumer Marine Extract és a Crambe Maritima exkluzív összetétele megújítja az őssejteket a bőr mélyebb rétegeiben. Az emulzió szerkezete könnyebb és gyorsan beszívódik. Határozottan feszes arckontúrt és fiatalos megjelenést biztosít.

A bőr igényeitől, az évszaktól és az éghajlattól függően válthat a krém és az emulzió között. A koncentrációja mindkét azonos.

VÁSÁRLÁS

SZÉRUM

Ez a hatásos gél állagú szérum mélyen behatol a bőrbe, nagyon gyorsan felszívódik, megvédi az őssejteket az epidermisz bazális rétegében, és stimulálja a sejtek megújulását. A szérum hidratálja a bőrt és támogatja a vízmegkötő képességét, ami ideálisan támogatja a krémet és/vagy az emulziót.

VÁSÁRLÁS

AMPULLA

Az ampulla extra adag aktív összetevőket tartalmaz, amelyek támogatják a sejtek megújulását és küzdenek a bőr öregedésével az epidermisz legmélyebb rétegében. A koncentrátum támogatja az öregedő bőrt erős tengeri kivonatokkal és E- vitaminnal, a kontúr finomítása és a ráncok csökkentése érdekében. Alkalmas műtét előtti és utáni bőrápolásra kozmetikai elő és utókezelésként.

VÁSÁRLÁS