Pre-Aging

Phyto Olio di Oliva

Phyto Olio di Oliva

BŐRÁPOLÁSI KONCEPCIÓ AZ OLIVA TERMÉSZETES EREJÉVEL

A PHYTO OLIO DI OLIVA vonalunk kiváló minőségű olívaolajon alapul, amely nagy tolerálhatóságot és kiváló bőrápoló előnyöket kínál mind a fiatal, mind az érett bőr - és különösen az érzékeny bőrtípusok számára. Antioxidánsokat tartalmaz, amelyek megvédik a bőrt a szabad gyökök ellen, és így megakadályozzák a korai bőr öregedését, valamint a linolsav - az epidermális gát fontos komponense -, amely segít megőrizni a bőr nedvesség tartalmát. A PHYTO OLIO DI OLIVA vonal tökéletes bőrápoló, minden vegetáriánus választékot kereső bőrtípus számára.

A bőrápoló vonalunk hagyományos mediterrán olíva olajat tartalmaz, ásványi anyagokkal és más értékes hatóanyagokkal lett kombinálva, igy alkalmasak fiatal és érett bőr ápolására egyaránt.

ANTI-AGING KRÉM

A tápláló krém biztosítja a megfelelő egyensúlyt az érett, száraz bőr számára. A bőrt rugalmasabbá teszi , és megvédi a szabad gyökök ellen.

VÁSÁRLÁS

SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ KRÉM

Gyengéd ápoló termék a szemkörnyék érzékeny területére. A gél gyorsan felszívódik, és a bőrt puhává és tápláltá teszi. Csökkenti a szem alatti sötét karikákat, és megakadályozza a ráncok kialakulását.

VÁSÁRLÁS

24H HYDRO SENSO KRÉM

A könnyű krém különösen alkalmas fiatal és érzékeny bőrre. Elősegíti a kiegyensúlyozott nedvességszint megtartását, kialkítását, Enyhíti a vörösséget és vitalizált arcszínt biztosít.

VÁSÁRLÁS