Anti-Aging

Soul

Soul

INSPIRÁLÓ BŐRÁPOLÁSI KONCEPCIÓ MELY TÖBB WELLNESS ÉS SZÉPSÉG ÉLMÉNYT NYÚJT ÖNNEK BŐRÁPOLÁSA ALATT

A SOUL kollekció egy inspiráló bőrápoló koncepció, amely a bőrt és a lelket egyaránt ápolja és a legkiválóbb hatóanyagokkal tölti fel kelettől-nyugatig.

Ennek a vonalnak a termékei illatosak, élénkítő és simító, vagy harmonizáló és kiegyensúlyozó hatásúak. Minden termékünk három egzotikus hatóanyaggal, egy finom olajkomponenssel és kivételes Celumer Marine Extract tengeri kivonattal gazdagítunk. Láthatóan nagyobb egyensúly és jó közérzetet garantál az üde megjelenés mellett.

VITALIZÁLÓ KRÉM

A selymes fényű krém intenzív ápolással, hidratálással és rugalmassággal látja el a bőrt. A szépségápoló krém kellemes, finom illatú, gyorsan felszívódik, így belülről tölti fel az apróbb ráncokat, finomítja az arc vonalát. Láthatóan felfrissűl és újjászületik a bőr általa.

VÁSÁRLÁS

TÜNDÖKLŐ KÉTFÁZISÚ OLAJ

Ez a fényes olajszérum olyan, mint egy lélek balzsam. Kétfázisú olaj mely értékes egzotikus kivonatokkal táplálja a bőrt. A luxus olaj lágy fényt ad az arcnak és a dekoltázsnak. Kombinálható a másik két termékkel is.

VÁSÁRLÁS

HARMONIZÁLÓ KRÉM MASZK

Bársonyos, tápláló krém mely gazdag nappali, éjszakai krémként vagy akár maszkként is használható. Nyugtató hatást fejt ki a bőrpírra hajlamos bőrre, és nyugtatja azt.

VÁSÁRLÁS