Cosmeceutical

Derma Control

Derma Control

BŐRÁPOLÁSI KONCEPCIÓ A PROBLÉMÁS, PATTANÁSRA HAJLAMOS BŐR ÁPOLÁSÁRA

DERMA CONTROL kollekciónkban a tengeri ásványi anyagokat a modern biotechnológiával támogattuk meg. A peptidek antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek, és természetes módon javítják a bőr állapotát. Megakadályozzák a gyulladások kialakulását, a pattanások mennyiségét minimalizálják és az általuk okozott bőrpírt csökkentik anélkül, hogy irritálnák vagy szárítanák a bőrt. A tengeri peptidek támogatják a bőr természetes öngyógyító képességét és ezáltal felgyorsítja a meglévő pattanások, aknék gyógyulását.

LETISZTÍTÓ TEJ

A megfelelő tisztítás elengedhetetlen ahhoz, hogy megelőzzük a száraz és pattanásos bőr kialakulását. Az antibakteriális tisztító tej tisztítja a bőrt, és megakadályozza a kiszáradástól. Eltávolítja a sminket, és a szennyeződéseket Ideális letisztító a korpás seborrheas bőr összetett igényeihez. (problémás, száraz bőr)

VÁSÁRLÁS

LETISZTÍTÓ GÉL

A tisztító gél átgondolt összetétele hatékonyan tisztítja a mindennapi szennyeződéseket, a felesleges faggyút és a sminket. A hatóanyagok elősegítik az olajos seborrheas bőr tartós és alapos tisztítását. (problémás olajos kombinált bőr)

VÁSÁRLÁS

LETISZTÍTÓ TONIK

Az arc vízzel való öblítése megzavarja a bőr pH-értékét, ami negatív mellékhatásokhoz vezethet. A tisztító tonik megtisztítja a bőrt és helyreállítja a bőr savköpenyét. A tonik tonizál és visszaállítja a bő PH értékét, kiválóan hidratál. Alkoholmentes, így nem szárítja a bőrt.

VÁSÁRLÁS

FAGGYÚMIRIGY SZABÁLYZÓ KRÉM

A krém finom,könnyű, nem zsíros állaggú gyorsan felszívódik. Hidratálja és kiegyensúlyozza a száraz bőrt az ún. Seborrhoea sicca-t. Az aktív összetevők, mint a hamamelis és a szalicilsav segítenek finomítani a kitágúlt pórusokat és kezelni az aknéra hajlamos bőr egyedi igényeit.

VÁSÁRLÁS

MATTÍTÓ GÉL

A könnyű és gyorsan felszívódó mattító gél tökéletes termék a nagyon zsíros (seborrhoea oleosa) bőr ápolására. Egyálltalán nem zsíros textúráját kaolinnal dúsították hogy azonnal csökkentse az olajos felfénylést a bőr szárítása nélkül. A hamamelis csökkenti és finomítja a tág pórusokat, az A-vitamin pedig védi a bőrt a szabad gyökök káros hatásai ellen.

VÁSÁRLÁS

SOS PATTANÁS ELLENEI ECSETELŐ

Azért, hogy pattanásaid ne szaporodjanak és ne váljanak még fájdalmasabbá használd a pattanás elleni koncentrátumunkat. A benne lévő kámfor, egy hatékony antibakteriális összetevő, amely azonnali enyhülést biztosít a problémás területnek. Ezen túlmenően a panthenol erős nyugtató hatással van a gyulladt bőrre.

VÁSÁRLÁS