FILOZÓFIÁNK ÉS ÉRTÉKEINK

Tengeri kozmetikum tökéletesen

A 40 éves tapasztalatnak köszönhetően előléptünk az úttörőtől, a tengeri kozmetikumok vezetőjévé. Annak érdekében, hogy az innováció élvonalában maradjon, miközben továbbra is megfelel a legmagasabb elvárásoknak, a magas színvonalat a tudományos kíváncsisággal és a hagyományos értékekkel kombináljuk. Különösen fontosak a termékskálaink folyamatos fejlesztése, a természetes nyersanyagok tengeri felhasználása és a társadalmi és környezeti felelősségvállalás elkötelezettsége a termelési és ellátási láncunkban.

Egyéni megoldások minden bőrtípushoz

Termékeink és kezeléseink mindegyike kifejezetten egy adott bőrtípusra vagy bőrproblémára lett kifejlesztve, és az átfogó termékpalettánk része. Nagy jelentőséget tulajdonítunk a természetes eredetű és fenntartható módon termesztett tengeri összetevőink megválasztásának. A fejlesztési folyamat során különös figyelmet fordítunk a bőrápolásunk toleranciájára és maximális hatékonyságára.

 

Természetes nyersanyagok a tengerből

Nagyon fontos számunkra, hogy tengeri összetevőink és más nyersanyagaink mint például a pálmaolaj, fenntartható forrásokból származnak.

Parabén és PEG mentes termékek

Új megközelítést alkalmazunk az adalékanyagok, például a tartósítószerek és az emulgeálószerek tekintetében is. Mindig arra törekszünk, hogy olyan termékeket dolgozzunk ki, amelyek nem csak hatékonyak, hanem stabilak és biztonságosak. Ezért az új termékfejlesztésünk nem tartalmaz olyan összetevőket, mint a parabének vagy a PEG-ek.

Nincs állatkísérlet

Természetesen termékeinket nem teszteltük állatokon, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy olyan nyersanyagokat használjunk, amelyeket szintén nem vizsgáltak állatokon. A professzionális bőrápoló termékek gyártójaként nagy számú tesztelő személy van, akikre támaszkodunk az új termékfejlesztések hatékonyságának és tolerálhatóságának dokumentálására..

Társadalmi felelősség vállalás

Mivel a DALTON továbbra is virágzik és bővül nemzetközi szinten, tudatában vagyunk a növekvő társadalmi felelősségünknek a mai globalizált világban. Ennek a felelősségnek a tiszteletben tartása érdekében támogatjuk a jótékonysági kezdeményezéseket és szervezeteket, mind regionális, mind globális szinten.

 

Az óceáni szennyezés elleni küzdelem 4Ocean-val

A tengeri kozmetikumokra szakosodott márka - természetes és fenntartható tengeri nyersanyagokkal - óceánjaink védelme természetesen nagyon közel áll a szívünkhöz. Ezért támogatjuk a 4Ocean-t, egy globális szervezetet, amelynek célja, hogy megtisztítsa a világ óceánjait a műanyagoktól, hogy a jövő generációi továbbra is élvezhessék az egyedülálló ökoszisztéma lenyűgöző szépségét.