Anti-Aging

Hyaluronic Urea

Hyaluronic Urea

BŐRÁPOLÁSI KONCEPCIÓ AZ AZONNALI ÉS HOSSZANTARTÓ HIDRATÁLÁSÉRT

A HYALURONIC UREA vonal tartalmazza a Celumer Marine Extract formulát, hialuronsavat és ureát. Intenzíven hidratáló hatóanyagaival hozzájárúlnak a feszes és hidratált bőr eléréséhez. Különösen alkalmas a száraz és vízhiányos bőr ápolására.

Rövid és hosszú láncú hialuronsav: A hialuronsav mindkét formájának használata biztosítja, hogy nem csak a bőr felülete, hanem a bőr mélyebb rétegei is bőségesen hidratáltak legyenek.

Urea: A bőr természetes hidratáló faktora, amely erősíti a sejtek kapcsolatát, és így segíti a bőr belső nedvességének fenntartását. Emellett az urea különösen feszes bőrérzetet biztosít, simábbá, finomabbá és a környezettel szemben védettebbé teszi a bőrt.

KRÉM/EMULZIÓ

A krém lipidekben gazdag, azonnali hidratálást biztosít, miközben segíti a bőrt a tartós hidratálás kialakításában és kiegyensúlyozásában. Az emulzió könnyű textúrájú így ideális a nyári hónapokban. Gyorsan felszívódik és azonnali, látványos frissességet nyújt.

Bőrének állapotától, időjárástól és évszaktól függően döntsön a krém vagy az emulzió mellett, a hatóanyag koncentráció azonos mindkét termékben.

VÁSÁRLÁS

SZÉRUM

Ez a finom, gél szérum növeli a krém és az emulzió hidratáló hatását. A szérum rendkívüli sebességgel tölti fel a bőr nedvesség tartályait, így az friss és üde lesz. Tökéletes alapja a krémnek és az emulziónak

VÁSÁRLÁS

AMPULLA

Az ampullánk extra adag hatóanyag- koncentrátumot tartalmaz a maximális nedvességtartalom biztosítása érdekében. Alkalmazható hetente egyszer, vagy naponta intenzív kezelésként.

Tipp: A koncentrátum azonnali „plumping” hatást biztosít - ideális különleges alkalmakra, ahol kifejezetten ragyogó arcszínnel kell rendelkezzen.

VÁSÁRLÁS