Anti-Aging

Extreme Lift

IZOM LAZÍTÁS

Az izomösszehúzódások csökkentése a kezelt területen azonnal megkezdődik a Jambú kivonat alkalmazása után, és folyamatosan növekszik, amíg 6 óra elteltével el nem éri a teljes hatást. 24 óra elteltével a Jambú kivonat az ellazító hatásának 40% -át tartja fent a mimikai izmokra.

Vizsgálati terv: Az ideg- izom kapcsolat vizsgálata az izomösszehúzódások számításakor. A hatékonysági vizsgálatot in vitro végezték.

Extreme Lift

BŐRÁPOLÁSI KONCEPCIÓ AZ AZONNAL LÁTHATÓ RÁNCTALANÍTÓ HATÁSÉRT

Az EXTREME LIFT vonalunk a Celumer Marine Extract formula mellett Jambú Extract-tal gazdagított, mely növényi kivonat, enyhén ellazítja az arc izmait, egyéb értékes hatóanyagai feltöltik az apróbb ráncokat, így azonnal látható, simább bőrt eredményez. Ezt a termékvonalat már az első mimikai ráncok megjelenésével ajánljuk használni , mivel a mimikai ráncok időben való ápolása csökkenti a ráncok mélységének kialakulását.

KRÉM

A gazdag, simító hatású krém, amely azonnali és intenzív ránctalanító hatással bír, rövid illetve hosszú távon egyaránt. A mimikai ráncokat, épp úgy mint a stressz által kiváltott ráncokat kezeli, tompítja. Ideális a stresszes bőr minden napi ápolására.

VÁSÁRLÁS

EMULZIÓ

Az emulzió simogató, krémes textúrája, azonnal látható, intenzív ránctalanító hatással rendelkezik, a krém egy könnyebb alternatívája. Ideális olyan bőr számára, amely extra adag nedvességet is igényel.

VÁSÁRLÁS

SZÉRUM

Ez a bársonyos, intenzív, azonnali ránctalanító hatású szérum további hatóanyag dózissal növeli a krém és az emulzió hatását. Elősegíti az arc izmainak lazítását és fokozza a bőrápoló kollekció hatásmechanizmusát.

VÁSÁRLÁS

SZEM ÉS SZÁJKÖRNYÉK ÁPOLÓ KRÉM

Az EXTREME LIFT szemápoló krém puha, krémes textúrája kifejezetten a nagyon érzékeny és igényes szemterületre lett kifejlesztve. Azonnali hatással bír, még a hangsúlyos szemkörnyéki ráncok és szarkalábakkal szemben is. A szemkörnyéke sokkal simabb, fiatalosabb és vonzóbb lesz.

VÁSÁRLÁS

MASZK

Hetente egyszer vagy kétszer használja a lifting és simító maszkunkat. Azonnali ránctalanító hatású, növeli a tartós lifting hatását. Nyugtatja és táplálja a stresszes bőrt, és optimálisan előkészíti a későbbi gondozásra, ápolásra.

VÁSÁRLÁS

AMPULLA

Az ampulla extra adag hatóanyag- koncentrátumot tartalmaz. Alkalmazható hetente egyszer, vagy naponta intenzív kezelésként. Az ampullák hatást gyakorolnak a mimikai izmok ellazítására hat órán át, illetve 24 óra elteltével a tompító hatása még mindig 40%.

VÁSÁRLÁS