Anti-Aging

Oyster

MATT HATÁS

 

Simább

 

Tápláltabb

 

Kevésbé zsíros

 

Kevésbé fényes

Oyster

Pórusfinomító és mattító hatású bőrápoló vonal

AZ OYSTER vonalunk a Celumer Marine Extract kivonata mellett egy extra adag osztriga, osztriga héj és vad pisztácia olajjal gazdagodik, hogy finomítsa a pórusokat és elősegítse a matt hatás elérését. Különösen alkalmas tág pórusokra és kombinált bőr ápolására.

Krém

Ez a kiegyensúlyozó krém minimálisra csökkenti a tág pórusokat, szabályozza a T-zóna faggyúmirigy működését és a pattanások kialakulását. Értékes extraktumot tartalmaz, amely egy matt és finomabb, egyenletesebb bőrfelszínt biztosít.

VÁSÁRLÁS

Maszk

Az maszk antibakteriális és gyulladásgátló hatású, illetve az egyedülálló textúrájának köszönhetően nagy mennyiségű nedvességet is biztosít bőrének. Az osztriga kivonat ásványi anyagokkal látja el a bőrt és csökkenti az olajos felfénylést. - a bőr felfrissül és matt hatású lesz.

VÁSÁRLÁS

Pipettás koncentrátum

Ez a hatóanyag-koncentrátum hosszú távon finomítja a kombinált bőr olajos területein a tág pórusokat. Óvatosan eltávolítja az olajos érzetet, és tartós matt arcszínt biztosít. A Koncentrátum a T-zónán vagy akár az egész arcon használható.

VÁSÁRLÁS