Általános termékek

Comfort Clean

TISZTÍTÓ TEJ & TONIK normál, érett bőrre

A puha tisztító tej frissíti a bőrt, nedvességgel és lipidekkel ápolja, hogy kielégítse az érett bőr speciális igényeit. A magas minőségű lipidek gyengéden, de hatékonyan tisztítják a bőrt szárítás nélkül. A normál és érett bőrre kiváló minőségű öregedésgátló tonik használata javasolt, amely visszaállítja a bőrt a pH-értékét.

VÁSÁRLÁS

TISZTÍTÓ FUID & TONIK érzékeny, érett bőrre

A gyengéd tisztító fluid ideális az érzékeny bőr tisztítására. Könnyű és puha textúrája tengeri ásványi anyagokat és nyugtató tengeri iszapot tartalmaz, mely tisztítja a bőrt, nyugtató és kiegyensúlyozó egyben. Az öregedésgátló tonik üde arcszínt biztosít a tisztítás után, és előkészíti a bőrt a napi bőrápoló rutinhoz.

VÁSÁRLÁS

PRÉMIUM TISZTÍTÓ HAB & TONIK

Luxus, selymesen puha tisztító hab, mely tengeri ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz, és kristályosíott tengeri habbal gazdagított. Alkalmas minden bőrtípusra. A fényűző, feszesítő öregedésgátló tonik mélyen behatol a bőrbe, ahol teljes hatást ér el. Alkalmas minden bőrtípusra.

VÁSÁRLÁS

AHA PEELING

Ez a kíméletes AHA savat tartalmazó bőrmegújító, hámlasztó gél hatékony módja az elhalt bőrsejtek eltávolításának és a bőr lágyításának. Helyreállítja a bőr sav köpenyét és fokozza a kollagén termelődést. Hetente egyszer, vagy hetente kétszer intenzív kezelésként, 4 héten át használható.

VÁSÁRLÁS

HÁMLASZTÓ MECHANIKAI ARCRADÍR

A puha, krémes állagú, finom szemcséjű mechanikai peeling-krém szilícium-dioxid granulátumokkal óvatosan eltávolítja az elhalt bőrsejteket. Hatással lesz az arcszínre, és intenzív hidratálást biztosít a bőrnek.

VÁSÁRLÁS

ENZIMES PEELING

Ez a finom hámlasztó enzim por gyengéd, de hatékony módja a bőr finomításának. Olyan enzimeket tartalmaz, amelyek kíméletesen távolítják el a felesleges olajat és az elhalt bőrsejteket. Az Enzimes peeling minden bőrtípusra alkalmas, kiváló bőrmegújító.

VÁSÁRLÁS