Cosmeceutical

Jordan Dead Sea Salt

Jordan Dead Sea Salt

ILLATANYAG MENTES BŐRÁPOLÁSI VONAL PSZORIÁZISRA ÉS EKCÉMÁRA HAJLAMOS BŐR ÁPOLÁSÁRA

A JORDAN DEAD SEA SALT egy COSMECEUTICALS (legmagasabb minőségű kozmetikum) bőrápoló vonal, különösen azok számára, akik neurodermatitisz, pikkelysömör, ekcéma és az abból eredő allergiás tünetek miatt szenvednek. Ezt a vonalat azért fejlesztették ki, hogy csökkentsék a viszketést, a vörös foltokat és segítsék a természetes barrier regenerálódását. Minden JORDAN DEAD SEA SALT terméket gazdagítanak a Holt-tengerből kivont eredeti sóval.

Ez a különleges só a gyógyulását nagyban befolyásoló anyagokat tartalmaz mint: a bróm, magnézium, kalium és kalcium. A Holt- tengeri só széles körben elismert terápiás hatása miatt olyan bőrbetegségekre, mint az ekcéma és a pikkelysömör.

Évszázadokon keresztül a Holt-tenger jó okokból nagyon népszerű volt, mint gyógyfürdő: a pszoriázis és a neurodermitisz által okozta súlyos viszketés fizikai és pszihikai stressze igen magas. A JORDAN DEAD SEA SALT a bőrápolási termékek széles skáláját kínálja a tünetek enyhítésére. Gyulladásgátló és nyugtató hatásúak. Az elhalt bőrsejteket finoman eltávolítják, és a bőr sima és puha lesz. Alkalmas gyermekek és tizenévesek számára is.

LETISZTÍTÓ GÉL

Enyhe tisztító gél eredeti Holt-tengeri sóval. Illatanyagmentes. Az ekcémára és a pikkelysömörre hajlamos bőr napi tisztítására.

VÁSÁRLÁS

TONIK

Illatmentes antipruritikus (viszketés csökkentő) tonik eredeti Holt-tengeri sóval. Segíti a bőr természetes pH- értékének helyreállítását, és helyileg alkalmazható az irritált bőr megnyugtatására.

VÁSÁRLÁS

24H ÁPOLÓ KRÉM

Illatmentes, antipruritikus (viszketést csökkentő) 24 órás ápoló krém eredeti Holt-Tengeri sóval, amely segít enyhíteni az akut tüneteket és védi az ekcémára és a pikkelysömöre hajlamos bőrt. Az emulzió gazdagabb alternatívája

VÁSÁRLÁS

HIDRATÁLÓ EMÚLZIÓ

Illatmentes, antipruritikus (viszketést csökkentő) 24 órás ápoló emúlzió eredeti Holt-Tengeri sóval, amely segít enyhíteni az akut tüneteket és védi az ekcémára és a pikkelysömöre hajlamos bőrt. A krém könnyeb alternatívája.

VÁSÁRLÁS

KRÉM MASZK

Antipruritikus, nyugtató krémmaszk eredeti Holt-tengeri sóval. Illatanyag mentes. Csökkenti az ekcéma, és a pikkelysömörre hajlamos bőr tünetei okozta irritációt.

VÁSÁRLÁS

TESTÁPOLÓ

Az Illatanyagmentes, eredeti Holt- tengeri sóval gazdagított emulzió, antipruritikus hatású. Segít újjáépíteni az egészséges barriert, és enyhíti az ekcémára, és a pikkelysömörre hajlamos bőr irritáció okozta tüneteit.

VÁSÁRLÁS

ILLATANYAG MENTES TUSFÜRDŐ ÉS SAMPON

Illatanyag mentes lágy 2 in1-ben termék eredeti Holt-tengeri sóval. Ajánljuk napi haj és testápoláshoz az ekcémára és pikkelysömörre hajlamos bőr ápolására.

VÁSÁRLÁS

TUSFÜRDŐ ÉS SAMPON ILLATTAL

Kellemes illatú, lágy 2 in1-ben termék eredeti Holt-tengeri sóval. Ajánljuk napi haj és testápoláshoz az ekcémára és pikkelysömörre hajlamos bőr ápolására.

VÁSÁRLÁS

EREDETI HOLT TENGERI SÓ

100% Holt-tengeri só teljes vagy részleges kádfürdőhöz. Eltávolítja a keratinizált bőrsejteket, tisztítja és nyugtatja az érzékeny és problémás bőrt, nyugtat és csökkenti az irritációt.

VÁSÁRLÁS