Cosmeceutical

Sensitive Care

Sensitive Care

BŐRÁPOLÁSI VONAL AZ ÉRZÉKENY, ALLERGIÁRA HAJLAMOS BŐR ÁPOLÁSÁRA.

SENSITIVE CARE kollekciónk a tengeri ásványi anyagokat ötvözi egy jól tolerált és hatékony bőrápoló formulával, amely három erős növényi kivonatból áll. A fekete ribizli enyhíti a gyulladást és védi a bőrt az oxidatív stressz ellen, a szívmag gyulladás csökkentő hatású, visszaállítja az egyensúlyt az irritált bőrön , és megnyugtatja azt. A napraforgó kivonat erősíti a bőr természetes védőrétegét, a láthatóan nyugodtabb és védettebb bőrért.

KÖNNYŰ KRÉM

A könnyű, illatmentes krém megvédi a nagyon érzékeny, irritációra hajlamos bőrt. Enyhíti a bőrproblémákat és megnyugtatja az arcot bőrpír vagy irritáció nélkül. Könnyű szerkezete táplálja a bőrt zsíros érzés nélkül. Enyhíti és erősíti a stresszes, érzékeny bőrt - tökéletes könnyű nyári krémként vagy akár borotválkozás után az érzékeny férfi bőrön.

VÁSÁRLÁS

KÖZEPES KRÉM

Az illatmentes krém rugalmas, tápláló textúrával védi a nagyon érzékeny, száraz és könnyen irritálódó bőrt. Könnyen adszorbeálódik a bőrbe, táplálja és hidratálja azt. Használhatja a reggeli bőrápoló rutin részeként vagy az esti órákban a stresszes és érzékeny bőr megnyugtatására. Kiegyensúlyozza, megerősíti és nyugtatja az arc bőrét egész nap.

VÁSÁRLÁS

GAZDAG KRÉM

A különösen gazdag, bársonyos krém védi a nagyon érzékeny, rendkívül száraz és irritációra hajlamos bőrt. Az illatmentes készítmény intenzív táplálást biztosít, feltölti a bőrt lipidekkel és megoldást nyújt a különböző bőrproblémákra mint például a bőrpír és a repedezett bőr. A Gazdag krém tökéletesen megnyugtatja a stresszes és érzékeny bőrt akár éjszakai krémként, de az Ön egyéni igényei alapján a hűvösebb hónapokban nappali krémként is használható.

VÁSÁRLÁS

SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ KRÉM

A gyengéd, illatmentes szemkörnyék ápoló kiváló az érzékeny és hiperérzékeny bőr ápolására. Finom textúrája miatt gyorsan felszívódik és kiváló táplálást biztosít. Nem tartalmaz olyan olajat, amely„bekúszik” a szembe, így nem irritálja azt. A tápláló szemkörnyék ápoló megnyugtatja a szemek körüli rendkívül finom és érzékeny bőrt. Helyreállít, kiegyensúlyoz és nyugtat. Ragyogó, fiatalos tekintetet kölcsönöz.

VÁSÁRLÁS